Elton John şi Lady Gaga vor cânta la Festivalul de jazz de la New Orleans 2015

Apropo.ro / 14.01.2015, 14:04
Elton John şi Lady Gaga vor cânta la Festivalul de jazz de la New Orleans 2015
Elton John, Lady Gaga şi The Who se numără printre artiştii care vor fi cap de afiş la prestigiosul Festival de jazz de la New Orleans, ce se va desfăşura în acest an la sfârşitul lunii aprilie.
Festivalul, la origini unul destul de modest atunci când a fost înfiinţat, în 1970, în oraşul New Orleans, veritabil leagăn al jazz-ului, a devenit apoi foarte repede un eveniment frecventat de marile nume ale muzicii contemporane, care apreciază atmosfera relaxată, de picnic, a acestuia.
 
Trupa rock britanică The Who va cânta la New Orleans pe 25 aprilie, în cadrul turneului ei oficial care marchează a 50-a aniversare a grupului.
 
Elton John, dar şi Jerry Lee Lewis, Chicago, Steve Winwood şi Jimmy Buffett, vor cânta şi ei pe legendara scenă din New Orleans, care în acest an va fi deschisă din 24 aprilie până pe 3 mai.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
La New Orleans Jazz Festival 2015 vor cânta şi artişti mai tineri, precum Pitbull, No Doubt, John Legend, Ed Sheeran şi Wilco, scrie Mediafax.
 
Lady Gaga va susţine un concert pe 26 aprilie, în duet cu legendarul Tony Bennett, la fel ca anul trecut.
 
Printre participanţii la festival care reprezintă jazz-ul, stilul muzical principal al evenimentului, se regăsesc pianistul Ellis Marsalis, trompetistul Irvin Mayfield, dar şi o legendă a stilului jazz-funk, Allen Toussaint, alături de fostul său grup The Meters.