Emil Hurezeanu şi Mădălina Iacob, alături de Obama

Apropo.ro / 19.01.2009, 00:00
Emil Hurezeanu şi Mădălina Iacob, alături de Obama
Pe parcursul zilelor de 19 şi 20 ianuarie, Emil Hurezeanu şi Mădălina Iacob transmit de la Washington, pentru Rea­li­tatea TV, infor­maţii despre ceremonia de învestire a celui de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite.

Emil Hurezeanu face echipă cu Mădălina Iacob pentru a doua oară. Ei au prezentat informaţii în direct, de la New York, în noiembrie anul trecut, cînd Obama a fost ales preşedinte.

Made in Chicago: cum a apărut Barack Obama…

Luni, 19 ianuarie, cu o zi înainte de învestitura lui Barack Obama în funcţia de preşedinte SUA, TVR Cultural a programat un do­cu­men­tar care re­face tra­seul, sur­prinzător şi atît de american, care a dus la faptul ca jumătate din America să voteze un me­tis pe nume Barack Obama, aproape necu­noscut acum patru ani.

We Are One

Concertul susţinut în onoarea preşedintelui ales Barack Obama a fost difuzat în direct şi în exclusivitate în reţelele HBO din lumea întreagă, pe 18 ianuarie. HBO România a oferit tuturor partenerilor săi de distribuţie posi­bili­tatea de a retransmite gratuit şi necodat acest eveniment. Versiunea înregistrată a concer­tului ”We Are One” va fi transmisă miercuri, 21 ianuarie, de la 21.50, şi sîmbătă, 24 ianuarie, de la 18.00.