Emil Lassaria, primul album electronic dance music din România

De: Cătălina Matei / 13.09.2014, 07:00
Emil Lassaria, primul album electronic dance music din România
Emil Lassaria a pregătit un nou set de piese care va electriza cluburile, începând cu toamna aceasta. Piesele reprezintă o premieră pentru România, fiind primul material EDM (electronic dance music) din ţara noastră, demonstrând încă o dată ca Lassaria este un deschizător de drumuri în materie de muzică de club.

Reunite în albumul online „Read My Lips”, DJ-ul ne face simţurile să vibreze cu 9 piese, fiecare conţinând un ingredient savuros prin care întrupează o senzaţie diferită, permiţând astfel publicului să îşi regăsească starea de spirit de-a lungul ascultării materialului.

“Pentru mine, muzica e principala motivaţie, de a mă trezi dimineaţa de a merge mai departe, de a rămâne . Am ales EDM pentru că îmi place să ofer oamenilor energie pozitivă, iar EDM-ul este enegie pură”, a declarat Emil Lassaria.


Piesele se bucură fiecare de câte un videoclip online inspirat din formatul filmuleţelor de pe platforma Vine. Videoclipurile acompaniază perfect soundul fiecărei piese, fiind o reprezentare vizuală a beat-urilor mixate în maniera inedită de Emil Lassaria.

Tracklist:

1. Ready for the drop

2. Kalunga

3. Red Carpet

4. Sunshine

5. Endless Summer

6. Read My Lips

7. Up, up

8. Young and Restless

9. Crushing Minds