Emil Rengle a anunţat ce va face cu banii primiţi la „Românii au talent”. Premiu de 120.000 euro

Redacția / 04.06.2018, 13:19
Emil Rengle a anunţat ce va face cu banii primiţi la „Românii au talent”. Premiu de 120.000 euro
A opta ediţie Românii Au Talent, difuzată vineri seară, în direct, la Pro TV, a fost câştigată de Emil Rengle, care a primit marele premiu, de 120.000 de euro.

Trofeul a fost câştigat astfel de un număr de dans, o premieră pentru concursul  „Românii Au Talent”, din România. Podiumul a fost completat de Bianca Badea (2) şi Alla (3). Emil Rengle a obţinut, de asemenea, şi Premiul de Originalitate.

Fostul concurent a reuşit să plece acasă cu suma de 130000 de euro, după ce a câştigat atât premiul de originalitate, cât şi marele premiu, în valoare de 120000 de euro.

Emil a dezvăluit că va dona o parte din premiu, iar de restul vrea să îşi cumpere un apartament.

„O parte din ei o voi dona. Cu restul vreau să-mi iau un apartament. Şi să mă stabilesc în România, după atâta timp de hoinăreală prin lume. Stau în chirii de la 20 de ani, de când am venit în Bucureşti. Am locuit cu prieteni, colegi, am schimbat multe case.

Oricum, de la 19 ani şi până anul trecut am călătorit în SUA, Mexic, China, unde am lucrat ca dansator şi coregraf. Jumătate din timp eram în ţară, cealaltă plecat. Premiul de la „Românii au talent” reprezintă pentru mine semnul divin că trebuie să fiu acasă”, a spus Emil pentru click.ro.