Emil Rengle, câştigătorul Românii au talent: „Am avut relaţii şi cu femei, şi cu bărbaţi“

Apropo.ro / 14.06.2018, 15:34
Emil Rengle, câştigătorul Românii au talent: „Am avut relaţii şi cu femei, şi cu bărbaţi“
A opta ediţie Românii Au Talent a fost câştigată de Emil Rengle, care a primit marele premiu, de 120.000 de euro.

Trofeul a fost câştigat astfel de un număr de dans, o premieră pentru concursul  „Românii Au Talent”, din România. Podiumul a fost completat de Bianca Badea (2) şi Alla (3). Emil Rengle a obţinut, de asemenea, şi Premiul de Originalitate.

Fostul concurent a reuşit să plece acasă cu suma de 130000 de euro, după ce a câştigat atât premiul de originalitate, cât şi marele premiu, în valoare de 120000 de euro.

Emil Rengle, în vârstă de 27 de ani, originar din Oradea, a fost desemnat câştigătorul „Românii au talent“, fiind primul dansator din istoria emisiunii care câştigă marele premiu. Într-un interviu pentru adevarul.ro, el a vorbit despre provocările din timpul competiţiei, bisexualitate şi manifestarea dragostei fără prejudecăţi.

Emil Rengle a mărturisit recent că este bisexual.

„Am avut relaţii şi cu bărbaţi, şi cu femei. Dar mi-ar plăcea să ajung la o relaţie stabilă. Din cauza muncii mele nu am reuşit să întreţin o relaţie serioasă. Am experimentat, nu-mi este ruşine că am făcut asta, căci am învăţat de la acei oameni lucruri extraordinare, tocmai de aceea rămân deschis către dragoste şi către ceea ce are viitorul să-mi ofere.”