Emil Rengle, câştigătorul Românii au talent, îndeamnă la boicotarea referendumului: „Iubirea nu se votează“

De: Cristiana Trifu / 26.09.2018, 15:04
Emil Rengle, câştigătorul Românii au talent, îndeamnă la boicotarea referendumului: „Iubirea nu se votează“
Câştigătorul emisiunii Românii au talent 2018 Emil Rengle a postat pe pagina sa de Facebook două mesaje video prin care se poziţionează împotriva referendumului privind familia tradiţională şi îndeamnă la boicotarea acestuia prin neprezentarea la vot.

Emil Rengle, câştigătorul Românii au talent: „Am avut relaţii şi cu femei, şi cu bărbaţi“

Coregraful şi dansatorul în vârstă de 28 de ani a vorbit despre ce înseamnă pentru el iubirea: „Îmi doresc ca fiecare român să fie iubit de către cineva măcar o dată în viaţa asta. Să simtă dragostea aceea pură şi necondiţionată, care nu mai judecă. Atunci lucrurile s-ar schimba şi, acum, poate nu ar mai trebui să postez despre un referendum care ne separă pe noi oamenii şi care îmi consumă din timpul preţios pe care îl am şi pe care aş fi putut să îl petrec rezolvând lucruri cu adevărat importante pentru ţara noastră. Nu susţin acest referendum pentru că iubirea nu se votează. Dacă m-ai întreba, nu aş şti să-ţi spun ce este iubirea. Nu pot să definesc o emoţie atât de mare prin cuvinte. Ştiu doar că dragostea este neînfricată şi vindecătoare. Iubirea este răspunsul, soluţia, dansul, soarele blând şi calea deschisă. Iubirea nu se votează. Dragostea mea nu poate fi închisă în cutiuţe, nu stă după uşi închise, nu poartă etichete, nu este războinică, nu separă, nu urăşte şi nu acuză. Iubirea este aici cu fiecare răsărit şi cu fiecare apus şi este acolo unde nu există frică. În iubire suntem faţă în faţă cu noi înşine“.

Emil Rengle a mărturisit recent că este bisexual

„Am avut relaţii şi cu bărbaţi, şi cu femei. Dar mi-ar plăcea să ajung la o relaţie stabilă. Din cauza muncii mele nu am reuşit să întreţin o relaţie serioasă. Am experimentat, nu-mi este ruşine că am făcut asta, căci am învăţat de la acei oameni lucruri extraordinare, tocmai de aceea rămân deschis către dragoste şi către ceea ce are viitorul să-mi ofere.”