Emil Rengle, câştigătorul Românii au talent, şi-a donat premiul de originalitate concurentei de pe locul doi

Redacția / 06.06.2018, 17:12
Emil Rengle, câştigătorul Românii au talent, şi-a donat premiul de originalitate concurentei de pe locul doi
A opta ediţie Românii Au Talent, difuzată vineri seară, în direct, la Pro TV, a fost câştigată de Emil Rengle, care a primit marele premiu, de 120.000 de euro.

Trofeul a fost câştigat astfel de un număr de dans, o premieră pentru concursul  „Românii Au Talent”, din România. Podiumul a fost completat de Bianca Badea (2) şi Alla (3). Emil Rengle a obţinut, de asemenea, şi Premiul de Originalitate.

Fostul concurent a reuşit să plece acasă cu suma de 130000 de euro, după ce a câştigat atât premiul de originalitate, cât şi marele premiu, în valoare de 120000 de euro.

Dansatorul şi-a donat premiul de 10.000 de euro Biancăi Badea, concurenta care s-a clasat pe locul al doilea în cadrul talent show-ului. Anunţul a fost făcut în cadrul emisiunii La Măruţă, când Emil i-a înmânat Biancăi cecul.

„Visul meu e la fel de important precum visul oricărui alt om. Mă regăsesc în Bianca, pentru că şi eu, la vârsta ei, munceam zi şi noapte în sala de dans. Gestul meu de a-i dona premiul de originalitate este o încurajare. Dau şi eu mai departe susţinerea uriaşă pe care am avut-o din partea publicului.”

„Sunt foarte bucuroasă că am primit acest premiu, pentru că voi putea ajuta şi eu alţi copilaşi. Nu mă aşteptam la gestul lui Emil, dar banii vor ajunge la copilaşi care au o nevoie mai mare şi care, poate, dansează la rândul lor”, a declarat Bianca Badea.