Emil Sandoi a semnat cu FC Vaslui

Apropo.ro / 02.04.2008, 11:23
Emil Sandoi a semnat cu FC Vaslui
Adrian Porumboiu l-a numit in functia de antrenor principal pe Emil Sandoi, actualul selectioner al echipei nationale de tineret.

Dupa ce l-a demis pe Dorinel Munteanu, Adrian Porumboiu l-a numit in functia de antrenor principal pe Emil Sandoi, actualul selectioner al echipei nationale de tineret.

Sandoi a semnat un contract valabil pana in vara, cu drept de prelungire pentru inca doi ani, dar va ramane si in functia de selectioner al reprezentativei de tineret, conform intelegerii cu Adrian Porumboiu.

"Va fi al nostru pina la finalul sezonului si apoi vom vedea. Avem optiune de prelungire pe inca un an", a spus Adrian Porumboiu, finantatorul Vasluiului.

"M-am inteles cu Adrian Porumboiu. Sunt noul antrenor al lui FC Vaslui. In momentul de fata nu am nicio actiune cu echipa de tineret si vom vedea ce se va intampla din vara. Sper sa facem treaba buna impreuna. Ar fi extraordinar sa putem merge in Europa", a declarat pentru Prosport, Emil Sandoi, noul antrenor principal al echipei din Vaslui.