Emily la Paris va avea şi al doilea sezon

De: Andra Voiculescu / 12.11.2020, 15:38
Emily la Paris va avea şi al doilea sezon

Lily Collins, vedeta serialului Emily in Paris, a anunţat miercuri, pe Instagram, că serialul se întoarce cu al doilea sezon. „Vă mulţumesc pentru dragoste şi sprijin şi sper să fiţi la fel de entuziasmaţi ca şi noi !!” Postarea conţine un videoclip cu distribuţia spectacolului – incluzându-I pe Ashley Park (Mindy) şi Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie) – privind în cameră şi spunând cu eleganţă „Deux”, în timp ce ciocnesc pahare de vin, sprag ouă şi ţin cadouri frumos împachetate în mâini.

 

 

Primul sezon al comediei romantice a ajuns între cele mai urmărite zece show-uri online în lista Nielsen, în saptamâna premierei.

Seria o are în rolul principal pe Lily Collins, în rolul personajului Emily, o americană din generaţia millennials care se mută de la Chicago la Paris pentru o slujbă în social media şi marketing.

Serialul a fost creat de Darren Star („Sex and the City” si „Younger”) si este produs de MTV Studios, Darren Star Productions si Jax Media.

Cu ocazia anunţului, Netflix România a postat pe pagina oficială de Facebook, poze cu „Emily în Micul Paris”.

 

N-am avut niciodată un răspuns mai bun pentru „qu’est ce que vous avez prepare pour aujourd’hui” Emily in Paris | sezonul 2, în curând

Publicată de Netflix pe Miercuri, 11 noiembrie 2020

 

Sursa foto: Instagram/LillyCollins