Emily Ratajkowski a anunțat că a născut un copil al cărui gen îl va afla peste 18 ani

De: Loredana Toma / 12.03.2021, 15:42
Emily Ratajkowski a anunțat că a născut un copil al cărui gen îl va afla peste 18 ani

Modelul american Emily Ratajkowski a anunțat că ea și soțul ei, Sebastian Bear-McClard, au devenit părinții unui copil frumos și sănătos și a explicat că genul real al acestuia îl vor afla atunci când va împlini 18 ani.

Într-un articol publicat în revista Vogue, Ratajkowski a explicat cum își dorește ca fiul ei, care a primit numele Sylvester Apollo Bear, alintat Sly, “să crească într-un mediu în care genul va fi neutru, pentru ca el să aibă posibilitatea, mai târziu, să aleagă cine vrea să fie”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

”Când le-am spus prietenilor că sunt însărcinată, după ‘Felicitări!’, prima întrebare a fost ‘Ce vrei să fie?’. Vrem să răspundem că nu vom ști genul copilului nostru până când el va împlini 18 ani și ni-l va spune el”, a spus modelul.

„Sly a sosit în cea mai ireală, frumoasă și plină de dragoste dimineață a vieții mele”

Anunțul sosirii pe lume a copilului, pe 8 martie, a fost făcut într-un mesaj pe Instagram alături de o fotografie cu ea și bebelușul în brațe. ”Sylvester Apollo Bear ni s-a alăturat pe pământ. Sly a sosit pe 3/8/21 în cea mai ireală, frumoasă și plină de dragoste dimineață a vieții mele”, a scris Emily în dreptul capturii foto, care a primit peste trei milioane de aprecieri. Vedete precum Kim Kardashian, Heidi Klum, Bella Hadid și Helena Christensen s-au grăbit s-o felicite pe proaspăta mamă.

Născută în Londra și crescută în San Diego, Emily Ratajkowski, în vârstă de 29 de ani,  este celebră pentru aparițiile sale în campanii de modă, reviste, și, în general, pentru activitatea sa pe social media, unde chiar înainte de a naște a publicat o poză nud, cu burtica “la termen”.

CITEȘTE ȘI: Dezmăţ total! Tunelul Toblerone sau cum se expun vedetele pe Instagram. Bărbaţii sunt înnebuniţi de plăcere! 

Scandalos! Cum a fost surprinsă pe balcon o celebră actriţă

Foto: Profimedia Images