Eminem, dat în judecată de un cerșetor, pentru 9 milioane $

Apropo.ro / 03.02.2012, 10:45
Eminem, dat în judecată de un cerșetor, pentru 9 milioane $
Celebrul Eminem a fost dat în judecată de un cerșetor, care susține că rapper-ul i-a furat o idee.

Cunoscutul rapper Eminem a fost dat în judecată de un om al străzii, care susține că vedeta i-ar fi furat ideea unei reclame.

Bărbatul, pe numele lui Stephen Lee Pieck, îi cere lui Eminem despăgubiri de 9 milioane $, susținând că ideea i-a fost furată în 2010.

Pieck a scris intr-un document că se afla în restaurantul Legal Seafood, în septembrie 2010, cu Christina Aguilera și Jordan Bratman, soțul ei de la acea vreme. Aceasta l-ar fi sunat pe Eminem, iar Pieck i-ar fi prezentat rapper-ului ideea reclamei. „Am conceput fiecare aspect al reclamei și mi-a fost furată. În plus, nu am primit nicio recompensă fianciară pentru munca pe care am depus-o”, a scris Pieck.

Bad Meets Evil – „Lighters” ft. Bruno Mars

Bad Meets Evil – Lighters ft. Bruno Mars de pe tare.ro

La categoria „Adresă” din plângere, apare „om al străzii”, iar ca date de contact sunt trecute numărul de acasă al mamei sale și încă un număr de telefon mobil. Mama acestuia nu a vrut să comenteze acuzațiile.

Eminem este primul artist din istorie care a depășit pragul de 1 milion de download-uri legale și achitate, pentru un album: „Recovery”. Recent, el a colaborat cu Bruno Mars pentru piesa „Lighters”.