Eminem va compune coloana sonoră a unui nou serial TV poliţist

De: Nicoleta Nicolae / 21.06.2015, 09:00
Eminem va compune coloana sonoră a unui nou serial TV poliţist
Rapperul Eminem va compune o serie de cântece pentru coloana sonoră a unui nou serial poliţist, intitulat "Motor City", a cărui acţiune se va inspira din evenimentele relatate în lungmetrajul "Onoare pătată/ Narc" (2002), care i-a avut în rolurile principale pe actorii Ray Liotta şi Jason Patric.

Regizorul şi scenaristul filmului „Narc” a scris deja scenariul pentru episodul-pilot al noului serial TV, pe care îl va produce şi regiza, informează site-ul revistei New Musical Express. Ca şi filmul din 2002, serialul „Motor City” va fi conceput ca o producţie cu intrigă poliţistă, cu o acţiune care se derulează în Detroit, oraşul natal al rapperului Eminem.

Eminem se află în această perioadă în negocieri pentru a colabora cu producătorii serialului şi în calitate de producător executiv şi coordonator muzical – o funcţie similară cu aceea deţinută de rapperul Timbaland în serialul de televiziune „Empire”, inspirat din universul muzicii hip-hop. În plus faţă de aceste două funcţii, Eminem va compune şi o serie de cântece care vor fi incluse pe coloana sonoră a noului show TV, precizează site-ul Deadline.com.

După încheierea filmărilor de la episodul-pilot, serialul „Motor City” va fi propus mai multor posturi de televiziune americane.

Actorii din distribuţia serialului nu au fost deocamdată anunţaţi.