Eminescu si Alecsandri sunt prieteni pe hi5

De: Manuela Stoicescu / 17.03.2008, 17:50
Eminescu si Alecsandri sunt prieteni pe hi5
Eminescu n-are foarte multi prieteni online, 21 mai exact si spune despre el ca-i place sa compuna poezii si sa scrie proza.

Faptul ca Internetul e cea mai mare „minune” a modernitatii e deja un lucru bine stiut. Iar una dintre cele mai frumoase parti ale Internetului o reprezinta retelele de socializare. Accesibile, usor de utilizat, acestea permit crearea unui profil in cativa pasi simpli. Nu trebuie sa incarci poza ta reala, nu trebuie sa-ti dezvalui numele, nu trebuie, se pare, nici macar sa fii viu.

Iata unul dintre motivele pentru care am descris Internetul ca fiind o minune. Cu ajutorul lui personalitati semnificative ale istoriei si culturii au prins din nou viata; au prieteni, galerie foto, hobby-uri si comentarii la profil.

Eminescu, iata, este unul dintre userii hi5. N-are foarte multi prieteni, 21 mai exact si spune despre el ca-i place sa compuna poezii si sa scrie proza (e cineva surprins?) Ii plac cartile prietenului sau Ion Creanga si marturiseste ca „lucreaza de acasa„.

„S-acel rege al poeziei, vecinic tanar si ferice”, Vasile Alecsandri are profil pe hi5. E ceva mai popular decat Eminescu, avand 39 de prieteni dar impartaseste aceeasi pasiune cu cel din urma: cartile lui Creanga. Aviz amatoarelor: Alecsandri „is looking to date women”.

Un alt user „prietenos” si sociabil prezent pe hi5 este Nicolae Ceausescu. In galerie are poze cu Elena iar videoclipul lui preferat este „Escaladeaza Muntele Venus„. Daca te grabesti, poti fi primul care ii lasa un comment lui Ceausescu. Dupa cum v-ati astepta, n-are foarte multi prieteni. Sa fie oare de vina skin-ul de un rosu… orbitor?