Emisiunea MediCOOL va avea premiera pe 29 august, la Antena 1

De: Nicoleta Lepădatu / 20.08.2021, 16:59
Emisiunea MediCOOL va avea premiera pe 29 august, la Antena 1

Cel mai nou proiect Antena 1, MediCOOL, ce va avea premiera duminică, 29 august, de la ora 15:00, îşi propune să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate, conform unui comunicat remis Apropo.

În fiecare săptămână, gazda emisiunii, dr. Mihail Pautov (medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni,) alături de coprezentatorii săi, dar şi de invitaţii lor, medici din diverse specializări, discută o serie de subiecte legate de sănătate şi răspund întrebărilor venite de la telespectatori.

„Sănătatea este complexă şi se sprijină pe multe direcţii: sănătate mentală, sănătate fizică, somn, nutriţie şi sport, relaţii sociale etc. Trebuie să avem grijă de toate acestea, cu paşi mici, dar convingători, simpli şi uşor de realizat. Asta învăţăm la MediCOOL. Şi mai învăţăm că doctorul este prietenul nostru şi merită vizitat cât mai des! Aveţi grijă de voi şi nu uitaţi să ne urmăriţi în fiecare duminică, de la ora 15:00, la Antena 1!”, a declarat gazda emisiunii, medicul Mihail Pautov.

Chirurg cu o vastă experienţă în cadrul secției de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic și asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelență în Medicina Translațională, dr. Mihail Pautov, alături de echipa sa medicală, îşi va intervieva invitaţii şi împreună le vor oferi telespectatorilor cele mai bune sfaturi medicale.

Alături de dr. Pautov vor sta, în fiecare săptămână, dr. Meroiu Alexandru Răzvan, medic stomatolog cu o vastă experienţă în Estetica dentară, dr. Elena Popa, Medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetica Medicală, dr. Iulia Solomon, Medic specialist Dermato-Venerologie şi Dermatologie pediatrică şi Iuliana Dabija, tehnician nutriţionist, psihonutriţionist şi arbitru naţional în cadrul competiţiilor interne de powerlifting.

Foto: Antena 1

CITEȘTE ȘI: Emisiunea „Hello Chef” revine cu un nou sezon, pe 29 august, la Antena 1