Emisiunea „România are Roast” va fi difuzată din 11 mai, la Antena 1

De: Ana Obretin / 29.04.2022, 14:29
Emisiunea

Cel mai nou proiect Antena 1 „România are Roast” va fi difuzat începând cu data de 11 mai, în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Micutzu este pregătit să medieze competiția roast-ului dintre echipele Pârșii circumspecți și Marmotele vesele, iar Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt gata să îndrume concurenții în călătoria lor prin țară.

Din 11 mai, cei mai cunoscuți stand-upperi ai momentului, Micutzu (Cosmin Nedelcu), Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță vor fi la Antena 1, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune. Echipele Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se vor confrunta într-o luptă spectaculoasă de roast și stand-up ce are ca miză premiul de 10.000 de lei al fiecărei ediții și titlul de cei mai buni artiști de stand up comedy din România.

„Formatul este foarte antrenant pentru noi. Avem parte de probe destul de solicitante și roast-uri bazate exclusiv pe regiunile vizitate prin țară. Până acum pot spune că cel mai greu mi-a fost să scriu despre Oltenia pentru că am încercat să fac ca stereotipurile din acea regiune să nu li se para jignitoare”, a declarat căpitanul echipei Marmotele vesele, Cătălin Bordea. De partea cealaltă a baricadei, Cosmin Natanticu, căpitanul Pârșilor circumspecți, de dezvăluit: „Echipa noastră este foarte unită, competitivă și ascultătoare, ca niște pârși adevărați. Nu cred că mi s-a părut nimic greu pentru că atunci când faci ce-ți place, nimic nu pare complicat, dar pot spune că a fost mai dificil să scriu despre zona Banatului pentru că nu am avut de ce să mă leg pentru a face roast”.

CITEȘTE ȘI: Au început filmările pentru ultimul sezon al serialului „Adela”, de la Antena 1

Foto: Antena 1