Emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” debutează la tv în februarie

De: Carmen Ulian / 01.02.2015, 12:00
Emisiunea ''Sunt celebru, scoate-mă de aici'' debutează la tv în februarie
Emisiunea ''Sunt celebru, scoate-mă de aici'' va debuta la Pro TV în luna februarie. Show-ul, care se va desfășura în Africa de Sud, va implica 12 vedete, ce vor trece printr-o serie de probe extreme.

Timp de 21 de zile, cele 12 vedete își vor schimba reședința și vor locui într-o tabără în junglă, departe de civilizație. În această perioadă, zilnic, Pro TV va transmite live, în prime-time, aventurile, prieteniile, neînțelegerile, alianțele, reacțiile participanților, direct din Africa de Sud.

Tabăra în care vor sta cei 12 este complet izolată, iar participanții nu vor afla nimic din ce se întâmplă în afara ei, nu vor avea acces la telefoane, internet sau orice ține de stilul lor de viață cotidian.

Imediat ce au ajuns în tabăra din junglă, parcursul celor 12 celebrități va fi hotărât numai de publicul de acasă, din România. Publicul va fi cel care decide, prin vot zilnic, cine trece prin probele zilei, cine iese din competiție și cine va fi câștigătorul primului sezon al ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.