Emisiunea ”Te iubesc de nu te vezi” prezentată de Gabriela Cristea, la Antena Stars, va avea premiera pe 28 mai

Apropo.ro / 17.05.2018, 14:23
Emisiunea ”Te iubesc de nu te vezi” prezentată de Gabriela Cristea, la Antena Stars, va avea premiera pe 28 mai
”Te iubesc de nu te vezi”, cel mai aşteptat dating-show al momentului care va fi moderat de Gabriela Cristea, va avea premiera luni, pe 28 mai, la Antena Stars. Noua emisiune, în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche, va fi difuzată şase zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, de la ora 18.45.

Gabriela Cristea mărturiseşte că este nerăbdătoare să se reîntâlnească cu telespectatorii , iar emoţiile sunt pe măsură. Cu toatea acestea, în zilele rămase profită la maxim de timpul petrecut alături de familie.

”Aştept cu emoţie ziua de 28 mai, când vom lansa emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”. Suntem în mijlocul pregătirilor şi încercăm să păstrăm câteva resurse şi pentru noi, pentru că urmează o perioadă aglomerată, cu emisiuni live, la o oră unde concurenţa pentru audienţă este mare. Ora 18:45 este o nouă provocare să ţinem telespectatorii în faţa televizorului pentru 2 ore, de luni până sâmbătă. Este un nou show de televiziune care intră pe piaţa media şi care testează mai mult decât s-a testat până acum combinaţia dintre televizune şi online”, spune Gabriela Cristea.

Cei care îşi caută jumătatea şi vor să participe la emisiunea  „Te iubesc de nu te vezi” se pot înscrie în continuare,  fie sunând la numărul la  0756.036.364 (tarif normal), fie pe e-mail: [email protected] sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului-  https://www.facebook.com/TeIubescDeNuTeVeziAntenaStars.