Emma Watson a pozat topless pentru o cauză nobilă

De: Marian Andrei / 24.03.2013, 13:16
Emma Watson a pozat topless pentru o cauză nobilă
Emma Watson, cunoscută pentru rolul lui Hermione din seria "Harry Potter", a pozat goală pentru albumul de fotografie "Natural Beauty" semnat de James Houston, care susține cauza fundației ecologiste Global Green USA.

Actrița de 22 de ani pozează goală în cadre ce o surprind de la umeri în sus. Gestul făcut de Watson are ca scop susținerea fundației Global Green USA, în beneficiul căreia vor fi virate încasările din vânzarea albumului de fotografie, potrivit dailymail.co.uk.

Vezi prognoza meteo din România.

În câteva dintre fotografii, Emma Watson este prezentată cu părul ud, ținând în mână o floare roz. Actrița nu este singura personalitate ce a participat la acest proiect. De altfel, Watson nu s-a sfiit să posteze una dintre fotografiile acestea pe contul său de Twitter, miercuri, alături de mesajul: „Amicul meu susține Global Green USA cu albumul său, «Natural Beauty», care tocmai a fost lansat”.

După franciza „Harry Potter”, Emma Watson a putut fi văzută ulterior alături de Michelle Williams și Kenneth Branagh în „My Week With Marilyn” și a fost distribuită de Sofia Coppola în „The Bling Ring”, film aflat în postproducție.