Emma Watson nu mai e puştoaică

Apropo.ro / 08.06.2009, 00:00
Emma Watson nu mai e puştoaică
Ne-am obişnuit să ne referim la Emma Watson avînd în minte imaginea personajului pe care îl interpretează în seria “Harry Potter”, Hermione, uitînd uneori că nu mai e o fetiţă.

Acum Emma este o tînără realizată, iar noul statut şi contul bancar suficient de gras, dobîndite pe parcursul atîtor filme “Harry Potter”, îi permit ca, la 19 ani, să-şi aleagă ţinute de lux, semnate fie Vivienne Westwood, fie Balenciaga, Chanel ori Marc Jacobs. De altfel, Emma este mai mereu prezentă la festivalurilor de modă, nu de puţine ori fiind văzută ocupînd un loc chiar în primul rînd, lîngă podium, la festivalul de modă de la Paris, unde Karl Lagerfeld o invitată frecvent la prezentările de modă ale casei Chanel.

Tot la invitaţia designerului, Emma a fost aleasă să reprezinte imaginea parfumului Coco Mademoiselle (contract ce i-a adus alte 6 milioane de dolari). De curînd, Lagerfeld şi-a testat din nou mîna în materie fotografică, alegînd-o drept personaj pentru un pictorial al revistei “Crash”. Cei doi au petrecut o zi întreagă în studioul foto, iar Emma a fost devenit fan Lagerfeld pe viaţă: “A fost ca un vis devenit realitate. Am vorbit despre absolut orice: literatură, artă, ştiinţă, cultură modernă… Am fost de-a dreptul sedusă”.