Emma Watson trece la cratita

Apropo.ro / 20.07.2009, 11:09
Emma Watson trece la cratita
Starul din Harry Potter a fost surprins pregatindu-se pentru o sesiune de gatit, "sfatuita" de Jamie Oliver

Dupa ultima ei aparitie publica, cea de la premiera celei mai recente pelicule din seria "Harry Potter", cand ploaia si vantul i-au descoperit pulpele voluptoase, Emma Watson si-a gasit timp pentru o sesiune de shopping.

Impreuna cu iubitul ei, bancherul Jay Barrymore, Emma a fost la un hipermarket din nordul Londrei de unde a iesit incarcata de cumparaturi.

In afara de aerul degajat si tinuta lejera in care Emma Watson a iesit din casa, s-a putut remarca faptul ca intr-una dintre pungile de cumparaturi se afla una din cartile de gatit scoase de celebrul Jamie Oliver.

Volumul in cauza, "The Ministry of Food" este una dintre cele mai bine vandute carti ale lui Jamie Oliver. Despre aceasta, autorul spune ca invata pe oricine sa gateasca in numai 24 de ore.

Un lucru bun pentru actrita, care, desi inca filmeaza ultimele cadre din al saptelea film din franciza "Harry Potter" – "Harry Potter and the Deathly Hallows", vrea sa gaseasca timp si pentru ea, iar a invata sa gateasca este unul dintre telurile ei.

Probabil s-a saturat sa manance bucatele oferite de catering-ul platourilor de filmare si vrea sa incerce si statutul de gospodina.

Ramane de vazut daca bucatele iesite din mainile frumoasei Emma Watson vor fi la fel de apetisante ca autoarea lor.

Emma Watson si iubitul ei se intorc de la cumparaturi, dovada vie ca dragostea trece prin stomac