Emma Watson va fi Belle într-o nouă adaptare a poveştii „Frumoasa şi Bestia”

Apropo.ro / 26.01.2015, 19:06
Emma Watson va fi Belle într-o nouă adaptare a poveştii
Anunţul a fost făcut chiar de actriţă în această dimineaţă pe contul oficial de Facebook, după ce s-a asigurat că are permisiunea din partea celor de la compania Disney să divulge informaţia.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:1954:”

Emma Watson nu-şi încape în piele de bucurie! Actriţa britanică în vârstă de 22 de ani o va interpreta pe frumoasa Belle într-o nouă versiune, plină de acţiune, a poveştii clasice „Frumoasa şi Bestia”. Regia filmului va fi semnată de Bill Condon, cel care a lucrat şi la trilogia „Twilight”.  
  
Curios este şi faptul că Emma Watson a mai fost distribuită în rolul lui Belle, însă cu cei de la Warner Bros., însă proiectul a fost oprit după ce regizorul Guillermo del Toro a renunţat la proiect. Lucrurile s-au aranjat cum nu se poate mai bine pentru tânără actriţă, mai ales că cei de la Disney au ales-o practic pentru acelaşi rol. 
  
„În sfârşit, am voie să va spun… voi fi Belle într-o nouă poveste, plină de acţiune, marca Disney. (…) Sentimentul că voi dansa în curând pe melodia „Be Our Guest” şi o să cânt ” Something There” e minunat. Copilul de şase ani din mine dansează de fericire. E cazul să iau lecţii de canto. Abia aştept să vedeţi filmul”, a scris actriţă mai mult decât entuziasmată. 
 
 

 

„;}}