Emma Watson vrea din nou la facultate

De: Gabriela Voicu / 22.10.2012, 11:00
Emma Watson vrea din nou la facultate
Actrița britanică Emma Watson își va relua cursurile de limba engleză la Universitatea Brown, după ce le-a întrerupt din cauza carierei cinematografice.

Emma Watson vrea să reia cursurile de limba engleză la Universitatea Brown, în ianuarie 2013, după o pauză de un an.

Watson și-a început studiile universitare în 2009, la Rhode Island, Massachusetts, unde a fost studentă doi ani, înainte de a se transfera la Oxford. Actrița decis apoi că, din cauza carierei cinematografice, să înghețe al treilea an universitar pe care intenționează să îl reia acum.

Actrița în vârstă de 22 de ani a spus că speră ca anul viitor să obțină diploma de licență în limba engleză și a recunoscut că primii doi ani din viața de studentă au fost extrem de dificili.

Emma Watson (Foto: Hepta)

Actrița britanică – devenită faimoasă după ce a interpretat rolul Hermione Granger în seria cinematografică „Harry Potter” – a recunoscut că succesul a făcut dificilă prezența ei în public fără a fi remarcată.

„Dacă mă duc într-un loc aglomerat, nu pot sta prea mult. Nu pot merge la muzeu, pentru că nu ar dura decât 10 – 15 minute. Problema este că atunci când cineva mă roagă să ne fotografiem împreună, lumina camerei foto atrage imediat atenția și vin și alții care vor același lucru… e ca un efect de domino. În scurt timp, situația scapă de sub control”, mai spune actrița.