Emma Zeicescu, ameninţată de bărbatul din viaţa ei: „Îţi dau cu masa în cap!”

De: Cristiana Trifu / 12.10.2018, 10:00
Emma Zeicescu, ameninţată de bărbatul din viaţa ei:
Jurnaliştii Emma Zeicescu şi Claudiu Popa, puşi sub urmărire pentru deţinere de droguri.
Procurorii DIICOT anunţă că au început urmărirea penală faţă de jurnaliştii Emma Zeicescu şi Claudiu Popa, pentru deţinere de droguri pentru consum, fiind depistaţi în luna august, la un festival de la Buftea. Jurnaliştii au fost depistaţi, la un festival, cu droguri asupra lor, respectiv două ţigări ce conţineau cannabis amestecat cu tutun. Festivalul la care cei doi jurnalişti ar fi fost depistaţi cu droguri a avut loc în data de 11 august, la Buftea.
 
Episod violent din trecutul vedetei
 
Una dintre cele mai şarmante prezenţe de pe micul ecran românesc, Emma Zeicescu a povestit, în emisiunea „Despre oameni şi fapte” de la Realitatea TV, un episod şocant din viaţa sa personală.

Cum arată iubitul Emmei Zeicescu. Cei doi au împreună un băieţel – FOTO

Pentru a demonstra că într-adevăr violenţa împotriva femeilor este mult mai răspândită decât o arată cifrele oficiale, Emma, mama unui băieţel pe nume Idris, le-a împărtăşit telespectatorilor o întâmplare dramatică din  trecutul ei.

„La un moment dat în viaţă, un domn altminteri simpatic până la un punct, pentru că s-a enervat şi băuse şi ceva mi-a zis ‘îţi dau cu masa în cap!’. Inutil să-ţi spun că în secunda doi m-am gândit că e masa mea, casa mea, capul meu, şi l-am poftit afară. Şi bine am făcut. A plecat în cele din urmă, pentru că n-a avut ce să facă. Pentru că eu am avut alternativă. Dacă n-ai alternativă ca femeie, eşti nevoită să rămâi în povestea aia„, a povestit Emma Zeicescu.

Foto Facebook