Emoţii copleşitoare şi răsturnări de situaţie la „Chefi la cuţite”, când se aleg finaliştii

De: Cătălina Matei / 14.11.2016, 10:41
Emoţii copleşitoare şi răsturnări de situaţie la „Chefi la cuţite”, când se aleg finaliştii
Semifinala celui de-al doilea sezon „Chefi la cuţite” aduce luni seara, de la 20.30, la Antena 1, farfurii de-a dreptul spectaculoase, care îi vor uimi pe juraţi, lacrimi de fericire, dar şi despărţiri, jurizări cu surprize, emoţii care dau în clocot, dar şi răsturnări de situaţie care vor da o altă întorsătură concursului. Cert este că la finalul serii de luni se vor alege finaliştii acestui sezon, cei care se vor lupta marţi, 15 noiembrie, în finala emisiunii, pentru titlul cel mare şi premiul în valoare de 30.000 de euro

Semifinala va avea anul acesta două probe, ambele eliminatorii. La prima dintre ele, semifinaliştii acestui sezon – Alex Bălan, Cristi Podosu, Gabi Botezan, Valentina Rausche, Cristina Ioniţă, Cristi Voicu, Marius Nistor şi Robert Niculae – vor găti după o temă supriză, iar la jurizare vor sosi nimeni alţii decât finaliştii şi semifinaliştii primului sezon. „E o etapă grea, a despărţirilor, iar eu am emoţii”, spune chef Florin Dumitrescu, pentru care bucuria de a avea patru oameni în această etapă a show-ului ar putea fi întrecută doar dacă toţi ar putea ajunge, ca printr-o minune, în finală. „Am încredere în Robert, reprezentantul echipei negre, iar dacă l-aş vedea în finală, aş fi cel mai fericit chef din România”, adaugă şi chef Cătălin Scărlătescu, cel pentru care acest sezon a fost cu adevărat negru pentru că echipa sa a fost dezbinată şi sabotată din interior. „Sigur că am emoţii, dar am ajuns până aici şi vreau să văd în finală cât mai mulţi din oamenii mei, apoi s-o câştig”, spune sigur pe el chef Sorin Bontea, cel care a câştigat primul sezon.

După o serie de eliminări, cea de-a doua parte a semifinalei se va da în 5 oameni, astfel că rândurile se strâng, iar emoţiile cresc alarmant. Este o probă de signature dish, jurizată chiar de cei trei chefi, astfel că punctajul lor va fi decisiv pentru alegerea finaliştilor. Este un moment în care orice e posibil, iar aflarea rezultatul îi va ţine ca pe jar pe toţi. „Plec direct la cardiolog de aici”, va spune chef Scărlătescu. Cine sunt finaliştii celui de-al doilea sezon „Chefi la cuţite”, telespectatorii Antena 1 află luni, de la 20.30.