Emoţii mari pentru Andreea Berecleanu şi iubitul ei! Vedeta, din nou în faţa altarului!

Apropo.ro / 26.08.2014, 08:52
Emoţii mari pentru Andreea Berecleanu şi iubitul ei! Vedeta, din nou în faţa altarului!
Pentru Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la ora 19.00, weekend-ul trecut a fost unul plin de emoţie şi bucurie.

Andreea Berecleanu şi iubitul său, Constantin Stan, au ajuns la sfţrşitul săptămţnii trecute în faţa altarului, însă nu pentru a-şi uni propriile destine în faţa lui Dumnezeu, ci pentru a asista la nunta fiicei acestuia.

Cei doi au fost alături de fiica acestuia, pe care o cheamă tot Andreea, care s-a căsătorit sâmbătă cu alesul ei. Într-o atmosferă caldă şi intimă, cei 50 de nuntaşi au petrecut la Poiana Ţapului şi s-au bucurat să le fie alături mirilor în această zi specială.

„Timp de 30 de ani am avut parte doar de surprize frumoase din partea Andreei, fiica mea. Orice părinte, însă, aşteaptă cu nerăbdare să-şi conducă fata la altar. Am trăit această emoţie puternică în acest weekend. Sunt sigur că, alături de Radu, fiica mea va avea o viaţă fericită. Dumnezeu să-i binecuvânteze!”, a mărturisit emoţionat doctorul Constantin Stan.

„Se iubesc de 8 ani şi se potrivesc de minune. Sunt relaxaţi, buni şi bine educaţi. Mi-a plăcut că din mii de variante sofisticate, Andreea a ales o rochie creaţie Adrian Oianu, cu elemente tradiţionale. La fel a fost şi costumul lui Radu”, a completat Andreea Berecleanu pentru spynews.ro.


 

Foto: Spynews.ro