Emoţionant! Primele imagini cu fetiţa Cristinei Şişcanu şi a lui Mădălin Ionescu

De: Alexandra Necsoiu / 02.05.2017, 11:02
Emoţionant! Primele imagini cu fetiţa Cristinei Şişcanu şi a lui Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au devenit părinţi sâmbătă dimineaţă, după ce soţia realizatorului TV a născut prin cezariană o fetiţă.

Fiica celor doi, care va purta numele Petra, are 56 de cm, 3.780 g şi a primit nota 10 la naştere: „Mi s-a declanşat travaliul, dar am născut prin cezariană, întrucât Petra e măricică. Are 56 de centimetri, 3.780 g şi a primit nota 10. Încă sunt la Terapie Intensivă”, a mărturisit Cristina Şişcanu.

Drama neştiută din viaţa lui Mădălin Ionescu: ”Nu pot să uit zâmbetul tău împotriva loviturilor pe care destinul ti le-a pregătit”

A pozat-o pe ascuns, apoi a pus imaginile criminale pe net! Ce a făcut un prezantator TV de la noi

Cristina Şişcanu are cu ce se lăuda! Cât e de sexy! – FOTO

Cristina Sişcanu, pe coperta Playboy! Cum arată soţia lui Mădălin Ionescu fără haine

Cum arată şi cu ce se ocupă sora „secretă” a lui Mădălin Ionescu!

Ce bine arată fosta soţie a lui Mădălin Ionescu! Află cu ce se ocupă!

Mădălin Ionescu a postat pe reţelele de socializare poze adorabile cu micuţa: „Comorile mele … A fost o noapte inten[a ! Am asistat la naştere … Am trăit fiecare clipa cu o emoţie uriaşă … Momentul este irepetabil ! Cristina a fost atât de calma încât a uluit toată echipa medicală ! Petra s-a născut cu o pace si cu o voinţa inimaginabile ! 3,780 kilograme si 56 de cm ! Extrem de fericit, copleşit si cu o noua perspectiva asupra vietii ! Va îmbrăţişăm !”