Englezii se confruntă cu un criminal în serie de pisici

Apropo.ro / 10.02.2012, 14:00
Englezii se confruntă cu un criminal în serie de pisici
Cetățenii din orașul Bridgwater, Anglia, se confruntă cu un criminal în serie de pisici, acesta otrăvind 34 de feline, din anul 2008 până în prezent.

Un psihopat numit „Ucigașul cu sânge rece de pisici” este vinovat pentru otrăvirea cu antigel a 34 de pisici, în orașul Bridgwater din regiunea Somerset, Marea Britanie.

Mai multe feline au murit în chinuri, dupa ce au ingerat acest lichid periculos, pe care criminalul l-a folosit ca să înmoaie mâncare de pisici în el.

Cetățenii orașului Bridgwater au declarat ca sunt mult prea speriați ca să își mai lase animalele în afara casei.

Ultima victimă a fost un motan de rasă europeana, roșcat, pe nume Fugde, pe care stăpâna a trebuit să îl eutanasieze, deoarece făcuse blocaj renal din cauza bucăților de pui ingerate de acesta (care se coloraseră în albastru, din cauza antigelului).

Phillipa Warton-Browne, stăpâna lui Fudge, a declarat că „este îngrozitor să te gândești că cineva ar fi otrăvit intenționat bucăți de carne de pui pentru a face rău pisicilor sau altor animale. Este o zonă rezidențială și, la fel ca o pisică, atât un câine cât și un copil ar putea să pună mâna pe această mâncare otrăvită”.

RSPCA, societatea regală pentru lupta împotriva cruzimii față de animale, a declarat că cel care va fi prins că otrăvește intenționat animalele va primi o sentință maxima de 6 luni de închisoare și o amendă de peste 30.000 de dolari.