Englezii se plâng de invazia de români infractori

Apropo.ro / 29.06.2014, 10:50
Englezii se plâng de invazia de români infractori
De la 1 ianuarie, Marea Britanie a deschis total granițele pentru cetățenii din România și Bulgaria, iar acum politicienii londonezi se plâng că au de a face cu un număr uriaș de infracțiuni comise de cetățeni proveniți din țările menționate.
În primele trei luni ale anului, de când Marea Britanie și-a deschis granițele, peste 2.000 de cetățeni români au fost arestați, numai în Londra, iar cel puțin jumătate dintre aceștia au fost și condamnați pentru comiterea a diferite infracțiuni.
 
Au existat români condamnați la închisoare pentru crimă, dar și români acuzați de prostituție, cerșetorie sau furturi din buzunare. Politicienii locali s-au sesizat după ce au primit numeroase plângeri din partea unor localnici nemulțumiti de condițiile mizerabile în care trăiesc imigranții.
 
Se spune că românii acționează în bande de câte cel puțin 20 de oameni, nu ezită să doarmă sub cerul liber, aruncă gunoaiele la întâmplare, se îmbăiază în fântâni și se ușurează în spațiul public.
 
Conservatorul Mark Field a recunoscut că „românii au tot dreptul să-și dorească să muncească în Marea Britanie, dar nu putem accepta numărul mare de imigranți, de oameni care vin doar să doarmă pe stradă, să comită infracțiuni și să facă mizerie”.
 
Cifrele arată că numărul românilor care au ajuns să doarmă pe străzile din Londra s-a triplat, iar politicienii locali vor ține mai multe ședințe săptămâna viitoare în căutarea de soluții pentru a-i trimite pe aceștia înapoi în România.