Englezii sterg pe jos cu Scolari (Prosport)

Apropo.ro / 05.11.2008, 15:18
Englezii sterg pe jos cu Scolari (Prosport)
Prosport: Presa britanica desfiinteaza tactica tehnicianului brazilian si prestatia echipei pe Stadio Olimpico din Roma.

Demolati de Imperiul Roman

The Sun, cel mai cunoscut tabloid englez este si cel mai acid. "Baietii lui Abramovic au simtit pe propria piele forta fostului Imperiu Roman. Chiar daca nu mai exista, inertia acestui sistem te face sa te incovoiezi sub greutatea lui", scrie jurnalistul de la cotidianul citat. "Cosmar pentru Lampard & comp, calcati in picioare de o echipa de mediocri", afirma Daily Mail, in timp ce Daily Telegraph spune ca "Vucinic i-a umilit, pur si simplu, pe cei din apararea lui Chelsea."

Alerta maxima

"Albastrii, in alarma rosie", subliniaza Telegraph, care remarca "penibila prestatie a lui Mikel", iar Times evita sa critice echipa, dar nu-l uita pe Scolari, despre care spune ca "a gresit totul de la inceput pana la sfarsit". Guardian vorbeste despre "o dureroasa trezire la realitate", in timp ce Daily Mirror pune punctul pe i: "Ne e teama ca nu veti mai vedea Roma a doua oara", cu referire clara la orasul care va gazdui finala Champions League si unde Chelsea se vrea prezenta.

Citeste ca a aparut in presa engleza, pe Prosport.ro.

Foto: Prosport.ro