Enrique Iglesias a stabilit două recorduri mondiale Guinness!

De: Nicoleta Nicolae / 24.02.2016, 10:25
Enrique Iglesias a stabilit două recorduri mondiale Guinness!
Enrique Iglesias a fost desemnat artistul latin cu cele mai multe hit-uri în topul Hot Latin Songs.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:2370:”

Nu mai puţin de 26 de melodii ale cântăreţului, lansate în perioada 2 decembrie 1995 – 21 martie 2015 au fost number 1, în topul Billboard. De asemenea, Guinness World Records a notat hitul ”Bailando” pentru cea mai lungă staţionare în topul Hot Latin Songs, care s-a menţinut pe primul loc, timp de 41 de săptămâni consecutive.

 Enrique Iglesias a obţinut cele mai multe ”Gramofoane” în cadrul ediţiilor anterioare ale Premiilor Grammy Latino , pentru: cel mai bun cântec urban, cea mai bună interpretare urbană, albumul anului (”Sex and love”) sau cea mai bună melodie latino, distincţie pe care a împărţit-o cu artistul Descemer Bueno (Cuba) şi grupul cubanez Gente de Zona.

De altfel, ”regele latino al muzicii pop” nu lipseşte nici în acest an de pe lista finaliştilor ediţiei Billboard Music Latin Awards, unde vor fi premiate cele mai bune duete. Astfel, într-un moment în care colaborările cu diverşi artişti sunt mai răspândite decât oricând în lumea muzicii latine, melodia ”El Perdon”, realizată în colaborare cu Nicky Jam, ar putea fi desemnată Hot Song Latin 2016, disctincţie pentru care concurează şi Farruko feat. Shaggy & Nicky Jam  – „Sunset”; Mana feat. Shakira  – „Mi Verdad” si Gente de Zona feat. Marc Anthony – „La Gozadera.”

Cu peste 100 milioane de discuri vândute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu piese precum “Bailando”, “Ring my bells”, “Hero, “Bailamos”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”, “Do you know”, “Not in love”, iar turneul ce promoveaza cea mai recenta aparitie discografica, ”SEX AND LOVE TOUR”, le ofera fanilor din Romania prilejul de a asculta aceste hit-uri intr-un concert live de exceptie, ce va avea loc pe 12 mai, in pavilionul central al Romexpo din capitala.
Biletele pentru concertul Enrique Iglesias de la ROMEXPO sunt disponibile in reteaua Eventim – la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV, precum si online pe www.eventim.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Standing – 339 lei si Fan Pit – 399 lei.  
 

„;}}