Enrique Iglesias se va căsători cu Anna Kournikova

De: Marian Andrei / 08.05.2013, 12:40
Enrique Iglesias se va căsători cu Anna Kournikova
Enrique Iglesias și Anna Kournikova, care sunt împreună de 12 ani, se vor căsători săptămâna viitoare, la Miami, potrivit presei internaționale.

Viitorii miri, în vârstă de 38 de ani (pe care Enrique îi va împlini miercuri, și 31 de ani, vor avea ca invitați o mulțime de vedete, printre care Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton, Jennifer Lopez, Eva Longoria și David and Victoria Beckham.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Potrivit unei surse apropiată cuplului, Enrique a rezistat timp de mulți ani cererilor Annei de a se căsători și chiar a declarat în public că „nu vrea să se așeze la casa lui”.

„Anna insistă de mulți ani ca ei să se căsătorească, însă Enrique a refuzat acest lucru. În cele din urmă, ei se vor căsători săptămâna viitoare”, a declarat sursa.

Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique, a călcat pe urmele tatălui și a ajuns unul dintre cei mai în vogă artiști, în timp ce Anna Kournikova, o fostă jucătoare de tenis de origine rusă, a devenit o veritabilă vedetă pe plan internațional datorită aspectului ei atrăgător, despre care presa internațională a afirmat în repetate ocazii că ar fi schimbat imaginea tenisului feminin.