Enrique si Kournikova doar buni prieteni?

Apropo.ro / 28.05.2007, 14:37
Enrique si Kournikova doar buni prieteni?
Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit unul din cele mai mediatizate cupluri de pe scena mondenitatilor. Cuceritorul de inimi, Enrique, a acceptat in cele din urma ca impreuna cu cea care era aleasa inimii, Anna, sa transforme relatia de cuplu in cea de


Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit unul din cele mai mediatizate cupluri de pe scena mondenitatilor.

Cuceritorul de inimi, Enrique, a acceptat in cele din urma ca impreuna cu cea care era aleasa inimii, Anna, sa transforme relatia de cuplu in cea de prietenie.

Din declaratiile acestuia catre presa, reiese ca a recunoscut despartirea si ca daca este acum singur nu este o tragedie. Marele motiv al despartirii a fost acela ca starul nu este inca pregatit pentru a intemeia o familie in adevaratul sens, cu copii cu tot. Nu se simtea pregatit in timp ce Kournikova chiar isi dorea copii alaturi de Iglesias. A incercat sa explice ca daca acum nu simte ca isi doreste asta, sa devina tata, asta nu inseamna ca in viitor nu va dori ca sotia sa sa-i daruiasca un baietel sau o fetita.

Cantaretul declara „Inca nu ma simt destul de matur sa dau piept cu asemenea responsabilitati. Pe viitor as dori sa am chiar doi copii”.

Relatia intre Enrique si Kournikova a inceput in timpul filmarilor unui videoclip, unde Anna a jucat in rol de iubita…cu sarutari si imbratisari…tocmai bine pentru un inceput.

Carmen Ulian