Episod 12, sezon 2 „Fructul oprit”. Focuri de armă, dezvăluiri importante şi numeroase surprize

De: Alexandra Necsoiu / 14.11.2018, 12:10
Episod 12, sezon 2 „Fructul oprit”. Focuri de armă, dezvăluiri importante şi numeroase surprize
Cel de-al doilea sezon „Fructul oprit” continuă, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un episod care abundă în dezvăluiri importante, răsturnări de situaţie, însă nu vor lipsi nici momentele tensionate şi focurile de armă. Secrete bine ascunse ajung la suprafaţă şi vor schimba radical viaţa protagoniştilor serialului.

Povestea de iubire dintre Sonia (interpretată de Michaela Prosan) şi Alex (Petru Păun) este din nou încercată, iar cei doi trec prin clipe grele. “Din cauza ta e acolo! Ţi-am zis s-o laşi în pace!”, îi reproşează Adrian (Bogdan Albulescu) lui Alex, după ce Sonia ajunge să fie internată în spital. „Să-i dai drumul!”, îl confruntă Alex, extrem de îngrijorat pentru starea de sănătate a femeii iubite.

Situaţia Soniei o alarmează şi pe Roxana (Carmen Tănase): “E chinuită ca un animal! Dacă o ţineţi aşa, chiar o să înnebunească!”. Prin ce momente dificile trece Sonia, dar şi ce va decide ea în legătură cu cei doi bărbaţi din viaţa sa, telespectatorii pot afla urmărind un nou episod “Fructul oprit”, din această seară, de la ora 20.00, la Antena 1. 
Serialul aduce, diseară, în faţa publicului şi primele momente de apropiere dintre Ana (Cristina Ciobănaşu) şi Ioan (Vlad Gherman). În plus, cei doi primesc o veste importantă şi descoperă ce s-a întâmplat, de fapt, cu proiectul firmei Caragea. “Din cauza asta s-a dărâmat totul ca un castel de nisip”, le dezvăluie Margareta (Ana Ciontea) acestora, prezentându-le motivele pentru care proiectul nu a funcţionat.  Ce anume descoperă, diseară, de la ora 20.00, în „Fructul oprit”.
Oltenii Boască au şi ei problemele lor. Decizia lui Sile (Marian Râlea) de a emigra nu este pe placul soţiei sale. “Eu sunt disperată! Sile vrea să plece în China şi să mă lase”, spune Lina (Adriana Trandafir).

După ani buni, un secret bine ascuns iese la iveală. Roxana îi face o mărturisire importantă lui Marius Cristescu. “Poţi să trăieşti cu asta, Marius?”, îl întreabă ea, în urma dezvăluirii, care va schimba radical universul lor şi al persoanelor aproapiate lor. În plus, şi Magda (Maia Morgenstern)  se decide să rupă tăcerea şi face o mărturisire mult aşteptată de public.

Tot în această seară, Dan Lăzărescu (Doru Ana) este hotărât să-şi ducă la bun sfârşit planul de răzbunare împotriva lui Cristescu (Bogdan Stanoevici). Înarmat, acesta pătrunde în locuinţa rivalului său. Câteva minute mai târziu, se aud focurile de armă… Ce se va întâmpla cu cei doi bărbaţi, dar şi ce secrete importante vor ieşi la suprafaţă, în această seară, de la ora 20.00, în episodul cu numărul 12.
Noul sezon „Fructul oprit” se vede, în fiecare miercuri seara, de la 20.00, la Antena 1.