Episod 6, Sezon 2 “Fructul oprit” – Alex, către Sonia: “Fugim împreună!”

De: Alexandra Necsoiu / 03.10.2018, 13:40
Episod 6, Sezon 2 “Fructul oprit” – Alex, către Sonia: “Fugim împreună!”
Sezonul 2 al serialului “Fructul oprit” revine, în această seară, de la 20.00, în atenţia telespectatorilor Antenei 1 cu un nou episod plin de surprize, momente emoţionante şi suspans.

Apariţie neaşteptată în “Fructul oprit”! Unul dintre personajele importante ale poveştii serialului, Tudor Caragea (interpretat de Adrian Titieni), revine în atenţia publicului în cadrul celui de-al şaselea episod din noul sezon al producţiei. În ce ipostază se “întoarce” el, telespectatorii vor putea afla, în această seară, de la 20.00, la Antena 1.

După o perioadă lungă de timp, Helene (Alina Chivulescu) revine în casa Caragea. “Rostul meu sunteţi voi şi nu am cum să stau departe”, îi spune ea Anei (Cristina Ciobănaşu). Şirul mărturisirilor nu se opreşte însă aici. “Ce am făcut eu, a lăsat urme şi a distrus vieţile tuturor”,  îşi deschide Helene sufletul.

Alex(Petru Păun) nu renunţă la iubirea pentru Sonia(Michaela Prosan) şi încearcă să o convingă pe aceasta să lupte pentru povestea lor. “Fugim împreună, cu tot, cu Victor!”, îi propune el. Momentul lor este întrerupt de Adrian(Bogdan Albulescu), lucru care o face pe Sonia să ia o decizie importantă cu privire la cei doi bărbaţi din viaţa ei.
Problemele în familia Caragea nu încetează să apară. Poliţia îşi face apariţia în casă. “Am mandat ca să percheziţionez întreaga casă”. Cum vor reacţiona membrii familiei şi pe cine caută oamenii legii, telespectatorii vor putea afla în cadrul episodului din această seară.

Momente grele şi pentru Costică(Liviu Vârciu) şi Tanţa(Doiniţa Oancea)! Acesta descoperă că ea este însărcinată. “Tanţo, de ce nu mi-ai spus?”, încearcă Costică să afle. “Costică, eu nu am vrut să avem un copil…”, îi spune ea. 
Dacă va renunţa sau nu Tanţa la ideea avortului, ce se va întâmplă cu căsnicia ei şi a lui Costică, ce va decide Sonia în legătură cu mariajul cu Adrian, dar şi cu povestea ei de iubire şi a lui Alex, cum va evolua relaţia dintre Ioan (Vlad Gherman) şi mama lui, Magda (Maia Morgenstern), dar şi cea dintre el şi Ana, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care îşi vor găsi răspunsul în episodul 6. Numeroase surprize, secvenţe emoţionante şi suspans, diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.
Noul sezon “Fructul oprit” poate fi urmărit, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Tags: