Episod 9, sezon 2 „Fructul oprit”. Ioan, descoperire importantă despre tatăl său. Magda: „Copilul ăsta este copilul meu! Nu este bastard!”

De: Alexandra Necsoiu / 24.10.2018, 14:52
Episod 9, sezon 2 „Fructul oprit”. Ioan, descoperire importantă despre tatăl său. Magda: „Copilul ăsta este copilul meu! Nu este bastard!”
Noul sezon “Fructul oprit” revine, în această seară, de la ora 20.00, cu episodul 9 la Antena 1. Telespectatorii vor avea parte de numeroase surprize, momente emoţionante şi răsturnări de situaţie. În episodul din această seară, în scenă intră personaje noi, care se alătură poveştii serialului.

Marius Cristescu (interpretat de Bogdan Stanoevici) se întâlneşte cu o veche cunoştinţă. El îi propune prietenului său, Zlatan (Emil Mandanac), să lucreze împreună. “Zlatan, o să începem să facem din nou afaceri ca în vremurile bune”. Cine este acesta şi ce plănuieşte Cristescu, telespectatorii vor putea afla mai multe urmârind episodul din această seară.

Ceartă puternică între Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase) şi servitoarea ei de încredere, Katia (Cosmina Dobrotă)! “Viperă ce eşti! Te-am crescut la sânul meu şi nu ai ezitat o secundă să mă muşti!”, îi reproşează Roxana. Care a fost motivul ce a determinat-o pe aceasta să răbufnească aşa, diseară de la 20.00, în continuarea poveştii serialului.

Pentru a doua oară, Roxana încearcă să-i ofere bani Magdei (Maia Morgenstern) pentru a o convinge să plece. „Un milion de euro, ia-i şi pleacă de unde ai venit!”. Cum va reacţiona Magda de această dată, în urma propunerii făcute, telespectatorii pot afla, diseară, în episodul 9 al noului sezon “Fructul oprit”.
Alex (Petru Păun) continuă să lupte pentru povestea lui de iubire şi a Soniei (Michaela Prosan). “Amândoi ştim că suntem agăţaţi de o hârtie, dar amândoi ştim că simţim altceva. Eu vreau să ştiu dacă mă mai iubeşti. Mă mai iubeşti?”, îi spune el.

Adrian (Bogdan Albulescu) nu renunţă nici el la relaţia cu Sonia. El o cheamă pe Doina (Virginia Rogin) să aibă grijă de băiatul lor, Victor (Călin Popescu), şi îi face o mărturisire importantă despre tratamentul pe care îl urmează soţia lui. “O să-i măresc doza de medicament, o să aibă un comportament ciudat …”.
Mihai Lăzărescu (Conrad Mericoffer) îl cheamă pe Ioan (Vlad Gherman) de urgenţă în ţară. Cei doi ajung faţă în faţă, în prezenţa lui Dan (Doru Ana) şi a Magdei, iar Ioan este tot mai aproape de afla cine este adevăratul lui tată. Spiritele se încing, iar Magda nu evită să-şi apere fiul. “Copilul ăsta este copilul meu! Nu este bastard!”. De ce s-au întâlnit cei patru şi cum evoluează discuţia lor, telespectatorii pot afla în această seară de la ora 20.00.
Tot în episodul 9, Ana Caragea (Cristina Ciobănaşu) urmează sfatul mătuşii sale şi iese la un blind date.

Cum va decurge întâlnirea Anei, ce lucru important descoperă Roxana, cu cine îşi sărbătoreşte Cami aniversarea la restaurant, cum evoluează lucrurile între Sonia şi Alex, dar şi ce se întâmplă cu căsnicia ei şi a lui Adrian, ce descoperă Ioan despre tatăl său, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care îşi vor găsi răspunsul, în această seară, într-un nou episod al serialului
Cel de-al doilea sezon “Fructul oprit” se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. 


 

Tags: