Epuizat după probele din ”Ultimul Trib”, actorul Silviu Mircescu găseşte putere să glumească: ”Naufragiatul este cel mai greu rol al meu”

De: Cristiana Trifu / 21.11.2018, 17:12
Epuizat după probele din ”Ultimul Trib”, actorul Silviu Mircescu găseşte putere să glumească: ”Naufragiatul este cel mai greu rol al meu”
Accidentat, ciupit de insecte, fără mâncare şi cu doar câteva ore de somn pe noapte, actorul Silviu Mircescu mărturiseşte că cel mai greu ”rol” al său este cel din ”Ultimul Trib”, joi, de la 20.00, la Antena 1.

Înainte de plecarea în Madagascar, Silviu Mircescu încerca să se încurajeze singur şi chiar dacă se gândea că nu îi va fi uşor, realitatea din insula africană l-a adus la epuizare. ”Habar nu am ce mă aşteptă! Psihic sunt OK, sunt ambiţios, ştiu că pot să fac faţă, dar am emoţii pentru că merg într-un loc în care nu am mai fost, unde cultura, plantele, animalele, toate sunt complet diferite! Mi s-a mai întâmplat până acum să am o zi de filmări în care să uit pur şi simplu să mănânc, dar pe de altă parte, e drept că nu am mai fost niciodată undeva să nu am o cazare decentă, mâncare sau să nu pot să fac un duş”, spunea atunci actorul în vârstă de 29 de ani.

După mai multe săptămâni petrecute în ”Ultimul Trib”, după ce echipa sa a piedut cele mai multe probe, atât de Teritoriu, cât şi de Nominalizare, Mircescu mărturiseşte că se simte aproape de capătul puterilor. ”E foarte frustrant să ai o probă sau două şi să îţi dai seama că nu ajuţi cu nimic. Am venit cu energie 100% şi acum mai am 30%, e o diferenţă enormă faţă de ce vână aveam la început şi ce puteam să duc. Dintre rolurile pe care le-am făcut până acum, acesta este cel mai greu. este cel mai greu, dar mai rezist… puţin”, a spus Silviu Mircescu, pregătit să intre din nou în luptă joi, de la 20.00, la Antena 1.