Era o divă pe vremea comunismului ! Cum arată şi cu ce se ocupă Natalia Guberna acum

De: Cătălina Matei / 25.11.2014, 10:18
Era o divă pe vremea comunismului ! Cum arată şi cu ce se ocupă Natalia Guberna acum
Natalia Guberna (56 de ani) lucrează ca referend artistic la Teatrul Excelsior, unde mai cântă din când în când în spectacole.

„Sunt foarte bine, n-am fost niciodată plecată din ţară, aşa cum am mai auzit. Într-adevăr, după ’89 a fost o periodă în care am bătut la nişte uşi, la nişte oameni care mă mai ajutaseră până atunci în cariera muzicală. Mi s-a spus că e pe val tânăra generaţie, practic, nu mai era loc pentru noi, cei din cea veche. Şansa mea a fost că la vremea aceea colaboram cu Teatrul Excelsior de varietăţi pentru copii. Aici la teatru sunt referend artistic, colaborez la spectacole pentru copii. Având spectacole pentru micuţi, aceştia îmi spuneau ce frumos cânt şi mă întrebau de ce nu apar la televizor. Nu sunt recunoscută de copii, dar sunt plăcută. Şi sper să rămân aşa”, a povestit Natalia Guberna, care a făcut parte din formaţia de muzică uşoară Trio Express, pentru Click!

 

Deşi era de o frumuseţe răpitoare, Natalia nu şi-a găsit perechea şi nu a format o familie cu nimeni. „Nu am copii, nu am fost căsătorită, am doar nepoţi, dar nici ei nu sunt lângă mine, sunt plecaţi în străinatate”, a mai spus artista, pentru Click!

Foto: Click.ro