Era să moară de foame, fiindcă nu i-a plăcut mâncarea soției!

De: Marian Andrei / 08.05.2012, 14:30
Era să moară de foame, fiindcă nu i-a plăcut mâncarea soției!
Înainte de a vă certa consoarta că nu gătește bine, ar fi bine sa vă gândiți ce a pățit rusul Yuri Ticuic.

Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, dintr-o mică localitate din Altaiul siberian, a fost într-o zi atât de „dezamăgit” de supa gătită de soția sa, încât a ieșit din casă și s-a dus încotro a văzut cu ochii.

După ce i-a mai trecut supărarea, a descoperit că are o problemă: fiind atât de furios pe soția sa, nu a luat seama pe unde a mers, astfel încât s-a rătăcit în pădure.

Timp de o lună de zile, bărbatul a încercat să găsească drumul către casă sau o persoană care să-l îndrume în direcția bună.

În această perioadă, el a supraviețuit cu fructe și frunze și mâncând zăpadă în loc de apă. În cele din urmă, la capătul puterilor și aproape mort de foame, el s-a prăbușit lângă o căpiță de fân, unde a fost descoperit de mai mulți fermieri.

Aceștia au declarat că bărbatul, pe care l-au transportat de urgență la spital, era degerat și prea slăbit ca să se mai miște.

În timp ce doctorii s-au mirat că a supraviețuit condițiilor dure, cu temperaturi sub zero grade, chiar dacă vor trebui să-i amputeze picioarele, bărbatul a declarat că, oricât de prost ar găti nevasta, nu merită să-ți pierzi viața pentru acest lucru.