Eriksson ar putea prelua conducerea tehnica

Apropo.ro / 21.09.2004, 10:22
Eriksson ar putea prelua conducerea tehnica
Selecționerul Angliei, Sven Goran Eriksson, este favorit pentru preluarea funcției de antrenor al echipei Real Madrid, dupa ce tehnicianul Jose Antonio Camacho și-a depus, duminica, demisia, informeaza cotidianul britanic "The Sun". Camacho și-a dat demisia în urma

Selecționerul Angliei, Sven Goran Eriksson, este favorit pentru preluarea funcției de antrenor al echipei Real Madrid, dupa ce tehnicianul Jose Antonio Camacho și-a depus, duminica, demisia, informeaza cotidianul britanic „The Sun”.

Camacho și-a dat demisia în urma înfrîngerii echipei Real Madrid, cu scorul de 0-1, în fața formației Espanyol Barcelona, într-un meci din cadrul etapei a treia a campionatului spaniol.

Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a încercat sa îl aduca, anul trecut, pe Eriksson, și, potrivit cotidianului „The Sun”, oficialul madrilen îl va contacta din nou pe tehnicianul suedez daca nu va reuși sa îl convinga pe Camacho sa revina asupra deciziei.

„Un telefon de la Madrid ar putea fi raspunsul la rugaciunile Federației Engleze de Fotbal (FA)”, scrie „The Sun”, care amintește ca FA  intenționa sa îl demita pe Eriksson dupa eliminarea reprezentativei Angliei în sferturile CE și în urma relației amoroase a acestuia cu secretara Federației, Faria Alam.

Însa, contractul de aproximativ 7 milioane de euro al lui Sven Goran Eriksson, care a fost încheiat pîna în 2008,  i-ar fi adus acestuia, în cazul în care ar fi fost demis, despagubiri în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro, din partea FA. Dar, daca selecționerul demisioneaza, FA nu trebuie sa îi plateasca acestuia nimic.

În cazul în care va prelua conducerea tehnica a echipei Real Madrid, Eriksson va lucra cu internaționalii englezi David Beckham, Michael Owen și Jonathan Woodgate.

Mediafax