Eriksson nu intentioneaza sa demisioneze

Apropo.ro / 06.09.2004, 10:43
Eriksson nu intentioneaza sa demisioneze
Selecționerul Angliei, Sven Goran Eriksson, a anunțat, ca nu intenționeaza sa demisioneze în pofida criticilor referitoare la modul sau de a antrena primite dupa meciul cu Austria, scor 2-2, din preliminariile CM-2006. "Voi demisiona doar daca Anglia nu se va califica la Cupa

Selecționerul Angliei, Sven Goran Eriksson, a anunțat, ca nu intenționeaza sa demisioneze în pofida criticilor referitoare la modul sau de a antrena primite dupa meciul cu Austria, scor 2-2, din preliminariile CM-2006.

„Voi demisiona doar daca Anglia nu se va califica la Cupa Mondiala din 2006. Daca se va califca, atunci va trebui sa ma suportați pîna în 2008”, le-a spus Eriksson ziariștilor în timpul unei conferințe de presa susținute duminica.

Reprezentativa Angliei va juca, miercuri, în compania selecționatei similare a Poloniei, tot în preliminariile CM-2006.

Eriksson a fost iertat de logodnica sa Nancy Dell’Olio, dupa ce a avut o aventura cu o fosta secretara a Federației Engleze de Fotbal (FA), iar cei doi locuiesc din nou împreuna, a anunțat publicația „Sunday Mirror”.

„Dell’Olio a revenit, în urma cu o saptamîna, în locuința de doua milioane de lire sterline a lui Sven, situata lînga Regent’s Park”, scrie „Sunday Mirror”.

Nancy Dell’Olio l-a parasit pe selecționer luna trecuta, dupa ce în presa britanica au aparut informații referitoare la o relație a suedezului cu fosta secretara a FA, Faria Alam, dar apoi decis sa-l ierte.

„Relația dintre Nancy și Sven este mai buna ca oricînd. Ea poarta înca inelul de logodna. L-a iertat pe Sven, acum trei ani, pentru aventura cu Ulrika Jonsson, și a revenit din nou la el. Îl iubește, în ciuda greșelilor pe care el le face”, a declarat o persoana din anturajul cuplului.

Mediafax