Erin Brady este Miss SUA 2013 (Poze)

De: Gabriela Voicu / 17.06.2013, 14:00
Miss SUA 2013 este o contabilă pasionată de gastronomie pe nume Erin Brady și a fost încoronată duminică, în Las Vegas. Vezi cum arată cea care va reprezenta SUA la Miss Universe în acest an!

Erin Brady, o tânără în vârstă de 25 de ani din Connecticut, a câștigat concursul Miss SUA 2013, eveniment desfășurat duminică seară, la cazinoul Planet Hollywood din Las Vegas.

Ea va reprezenta SUA la competiția Miss Universe din acest an. Brady a primit coroana de Miss și se va muta la New York pentru un an.

Următoarele clasate au fost Miss Alabama, Miss Illinois și Miss Utah.

Erin Brady a cucerit juriul după o apariție într-o rochie strălucitoare la proba ținutelor de seară, dar și după ce a răspuns la o întrebare dificilă pusă de juriu. Erin a trebuit să justifice de ce este de acord cu decizia Curții Supreme din SUA de a admite testele ADN pe scară largă.

Vezi galeria foto

Una dintre cele mai importante sarcini ale ei în calitate de Miss SUA va fi să pornească o campanie națională de prevenire a cancerului la sân și a cancerului ovarian, principala cauză pentru care militează organizația Miss SUA.

Erin Brady este contabil și are o diplomă în finanțe obținuta la Universitatea de Stat din Connecticut. În familia tinerei au fost persoane care s-au luptat cu alcoolismul, așa că ea își dorește să devină avocat pentru copiii persoanelor dependente de alcool.

Spre deosebire de concursul rival, Miss America, la Miss SUA nu există o probă de talente, dar tânăra a dezvăluit că marea ei pasiune este gastronomia.