Ernest, atacat cu lopata într-un service auto

De: Mioara Tronaru / 17.02.2013, 06:00
Ernest, atacat cu lopata într-un service auto
Ernest, prezentatorul emisiunii “Ochii din umbră”, s-a aflat la un pas de a fi lovit în cap cu o lopată de un soţ furios.

Solicitat de o soţie suspicioasă să-i urmărească soţul şi să dezlege misterul unui comportament dubios, Ernest a fost cât pe ce să fie luat la bătaie. Totul a început după ce Mariana, o femeie căsătorita de 23 de ani cu Ştefan, a realizat că se întâmplă ceva ciudat cu soţul ei şi a apelat la echipa emisiunii „Ochii din umbră”. Ştefan, de meserie mecanic auto, dădea semne că nu îi mai stă mintea la consoartă şi la cei doi copii ai lor. De câteva luni, acesta ajungea foarte târziu acasă, acorda o atenţie deosebită aspectului fizic şi frecventa cluburile de noapte. Nici în cele mai năstruşnice vise nu îşi imagina Mariana cu ce se ocupă bărbatul vieţii ei: Ştefan şantaja femei pentru a primi favoruri sexuale.
Ernest reuşeşte să îi aducă faţă în faţă pe cei doi soţi, pentru confruntare. Prins în fapt de echipa emisiunii „Ochii din umbra”, Ştefan sare cu o lopată în mână să îl lovească pe Ernest şi ameninţă că arunca service-ul auto în aer.
Aflaţi cum a scăpat Ernest de răzbunarea soţului infidel urmărind duminica, de la 20.30, la Kanal D, o noua ediţie a emisiunii „Ochii din umbră”.