Ernest, dezvăluri despre Big Brother! Cât de real era? “Am ieşit că m-am îndrăgostit”

De: Cătălina Matei / 08.07.2016, 14:47
Ernest, dezvăluri despre Big Brother! Cât de real era? “Am ieşit că m-am îndrăgostit”
Ernest, concurent în primul sezon al emisiunii Big Brother, îşi aduce aminte cu drag de acea perioadă.

Prezentatorul emisiunii Ochii din umbră de la Kanal D a povestit într-un interviu pentru paginademedia TV despre începutul anilor 2000, pe când avea 20 de ani. Vedeta a răspuns sincer întrebărilor: Cât de real era Big Brother? Ce reguli avea emisiunea? De ce a ieşit din casă? Ce fac ceilalţi concurenţi?

De nerecunoscut! Cum arata acum Soso, câştigătorul primului Big Brother din România

“A fost 100% real. Foarte real. Niciodată, mie cel puţin – şi nici din ce am discutat cu ceilalţi, – nu mi s-a spus că trebuie să faci asta sau ai grijă că o cam iei pe o pantă şi rişti să fii eliminat. O singură dată producătoarea a intervenit peste noi, dar dintr-un motiv pe care îl înţeleg perfect. După vreo lună şi ceva în casă, ne-au dat o petrecere cu mult alcool, muzică şi am stat până la răsăritul soarelui. Am vrut să vedem cum răsare frumos soarele din Lacul Morii, la Semănătoarea. Ne-am culcat pe la vreo 7.00 dimineaţa, îţi dai seama, rupţi, şi ei la ora 1.00 aveau un live. La ora 12.40 toţi dormeam, eram lemn, nu se trezise niciunul şi au intrat peste noi cu nişte găleţi mari cu apă, au dat cu apă pe noi, ne-au zis că nu avem voie să vorbim despre asta şi aia a fost singura dată când s-a intervenit.”

Big Brother l-a ajutat să rămână în România

„Se puneau în joc 50.000 de dolari. Bine, cifra aia nu era reală, pentru că se aplicau impozite asupra ei. În final, te alegeai cu vreo 34.000. Erau bani, adică pentru un puşti de 20 de ani plecat din provincie, venit în Bucureşti, plictisit pe acolo la facultate, erau nişte bani care îţi ofereau o trambulină către un viitor. Oricum, eu nu aveam de gând să rămân în România. Dacă nu era treaba cu Big Brother, terminam facultatea şi plecăm de mult în străinătate să îmi caut norocul acolo.”