Ernest Francisc s-a căsătorit

Apropo.ro / 26.06.2012, 12:00
Ernest Francisc s-a căsătorit
Prezentatorul TV de la Kanal D - Ernest - s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Adriana Moșescu.

Ernest, cel cunoscut oamenilor de la emisiunea Big Brother și Ochii din umbră, a spus adio burlăciei. El s-a însurat cu Adriana Moșescu, Ada după cum îi spune Ernest, femeia alături de care trăiește o poveste de dragoste de nouă ani de zile. Nunta celor doi a avut loc weekend-ul trecut.

Ernest Francisc si Ada

Ernest și Ada au spus… „Da”

Ernest este un bărbat fericit și abia așteaptă să devină tată. „Ne dorim foarte mult să întemeiem o familie, să avem copii, ce o da Dumnezeu. Deși a fost o zi cumplit de caldă, tensiunea era în aer, eu m-am simțit foarte bine, nu am avut niciun stres, a fost foarte ușor, totul a decurs minunat, am avut alături prieteni dragi și familia”, a declarat el pentru emisiunea „Drept la țintă” de la Kanal D.

De departe cea mai emoționată a fost mama lui Ernest, care este cât se poate de mândră de nora ei și abia așteaptă să devină bunică.

„Am o noră isteață, frumosă și sunt bucuroasă că se iubesc. Aș dori să mai trăiesc să pot să le cresc un copil. Îmi pare foarte rău că nu este și tatăl lui aici, dar ne vede de sus”, a declarat mama prezentatorului de televiziune.