Ernest: “La un moment dat, m-am gîndit să renunţ la emisiune”

Apropo.ro / 13.10.2008, 00:00
Ernest: “La un moment dat, m-am gîndit să renunţ la emisiune”
De şase sezoane, ne spune poveşti cu trădaţi şi trădători în dragoste şi deja intră în categoria prezentatorilor longevivi. Între timp, a avut un moment de răscruce, pe care l-a trecut cu brio. Succesul financiar din ultima perioadă îl face ca peste o lună să strige fericit: “Nu mai am credite şi nici nu voi mai face vreodată!”. Un motiv de reală bucurie, mai ales că vrea să se vadă căsătorit.

-Te menţii pe micul ecran de sufi­cientă vreme. La început, îţi dădeai, sincer, vreo şansă?
Am crezut mereu în mine, dar, sincer vorbind, nu mi-am dat mari şanse de reuşită. Acum, am ajuns în cel de-al şa­selea sezon “Trădaţi în dragoste”. Nu ţin la palmares, pe mine mă inte­re­sează să-mi fac treaba cît mai bine.

– Pe ce mizaţi în acest sezon?
În acest sezon, emisiunea are doar jumătate de oră pentru că am în­cer­cat să concentrăm cît mai multă ac­ţiune. Vrem să le aducem oame­nilor un filaj cît mai complex, cu imagini cît mai picante şi în acelaşi timp trebuie să ne menţinem în anumite limite pentru că orarul ne-o impune.

– Cînd oamenii au aflat că situaţiile din emisiune sînt aranjate, ai avut un fel de moment de răscruce?
Da, a fost un moment de răscruce. La un moment dat, m-am gîndit chiar să renunţ, dar colegii mei m-au convins să nu. A fost o decizie impusă de CNA, deoarece prin natura acestui program violam cîteva articole din Con­stituţie care priveau drepturile per­soanelor (dreptul la viaţă intimă şi dreptul la imagine proprie). Dacă nu ne conformam, ne interziceau em­i­siunea.

– În viaţa ta, a existat vreodată vreo situaţie pretabilă la “Trădaţi în dra­goste”?
Da, la sfîrşitul clasei a XII-a am suferit prima trădare în dragoste, dar mi-a trecut repede. Pentru că am învăţat cîte ceva din greşeli, pe parcursul ani­lor de studenţie pot spune că eu am fost trădătorul. În adolescenţă, am fă­cut tot ce se putea face şi era şi legal. Din fericire, am ştiut cînd să mă opresc şi am cazierul curat!

Cînd e nunta?

– În prezent, în viaţa ta există o rela­ţie serioasă?
Da, există. Pe Ada am cunoscut-o la un hotel la care eu eram cazat după ce am ieşit de la “Big Brother”. Întîm­pla­rea a făcut să am un prieten comun cu prie­tenul ei din acea vreme. Într-o sea­ră, Ada şi fostul ei iubit au venit la mine la hotel încercînd să dea de prie­tenul nostru comun. Eu am ieşit să le răs­pund la uşă, direct de sub duş. În acea clipă, viitoarea mea prietenă a a­vut pri­mul moment “Ernest”. Privi­rile noastre s-au întîlnit vreme de cîteva se­cunde, după care fată sfioasă şi, evi­dent, ru­şi­nată a pus privirea în pămînt. Am con­tinuat cu un flirt discret, dar agresiv, şi în cîteva săptămîni se făcea că ieşeam amîndoi de sub duş. Nu i-am cerut să-l părăsească pentru mine. Oficial, relaţia lor s-a destrămat de la sine.

– Ai vrea să te căsătoreşti în viitorul apropiat?
Da, cîndva în următorii trei ani.

– Ce alte pasiuni mai ai?
Sportul – fără de care nu ai cum să ai un organism sănătos. Călă­toriile – ador sentimentul de libertate pe care îl ai atunci cînd eşti pentru pri­ma dată într-un oraş străin, într-o ţară străină. Îmi place să călătoresc, să mă minunez de frumuseţea acestei pla­nete. Playstation-ul îmi omoară multe nopţi, sînt dependent de jocurile pe console. Cititul, deşi recunosc că l-am descoperit la o vîrstă tîrzie, a devenit mai captivant decît televizorul. Seara, cînd citeşti o carte, ai preludiul per­fect pentru un somn divin. Şi mai colec­ţionez elefanţi de jucărie care tre­buie să fie cît mai real făcuţi. Recu­nosc, am şi momente cînd conduc ca un nebun şi îmi place, dar doar cînd sînt singur în maşină. Şi, dacă tot am ocazia, aş dori să le mulţumesc agen­ţilor de poliţie rutieră care, în diverse momente cînd ne-am întîlnit, au fost îngăduitori!

– În ultimul an, ce s-a întîmplat nota­bil în viaţa ta?
Mulţumesc lui Dumnezeu că sînt să­nă­tos, că iubesc şi că sînt iubit, că oa­me­nii dragi sînt sănătoşi. Sînt fericit! În noiembrie, intenţionez să-mi achit cre­ditul pentru casă şi atunci voi scă­pa de rate, pentru totdeauna. Cred că acesta este un lucru notabil. Restul, doar detalii…

O pisică fericită

"Iubesc animalele de toate felurile, mari, mici. Iu­besc natura în general. Mă fascinează lumea animalelor încă din copilărie şi nu e un loc pe pămînt unde să mă simt mai bine decît în natură. Am o pisică siberiană pe nume Onimuşa, dar eu şi prietena mea o strigăm simplu “Pisi”. Cred că şi ea e mai fericită aşa! La un moment dat, mi-ar plăcea să înfiinţez un centru pentru ocrotirea animalelor. Cred că asta îşi doreşte orice om care iubeşte animalele" – Ernest

30
de minute are în acest sezon emisiunea, pentru că am încercat să concentrăm cît mai multă acţiune

12
La sfîrşitul clasei a XII-a am suferit prima trădare în dragoste, dar mi-a trecut repede

Trădaţi în dragoste – luni, 20.30, Prima TV