Eroi în viaţa reală!

Apropo.ro / 16.08.2012, 07:00
Eroi în viaţa reală!
Cum ar fi ca un star de la Hollywood să-ţi salveze, de-adevăratelea, viaţa? Iată cum Mila Kunis, Johnny Depp, Patrick Dempsey şi, bineînţeles, Tom Cruise, s-au dovedit adevăraţi eroi şi în viaţa reală.


Jennifer Lawrence a fost nevoită să omoare câţiva oameni în „Jocurile foamei”, dar în realitate, actriţa se ocupă cu salvarea lor. În timpul unei plimbări, Jennifer (21 de ani) a sărit în ajutorul unei femei care şi-a pierdut cunoştinţa în mijlocul drumului. Actriţa a sunat la Salvare, un echipa venind de urgenţă şi acordând femeii primul ajutor. Mai târziu, Jennifer a primit mulţumiri pentru reacţia ei promptă.

Mila Kunis
Când un bărbat de 50 de ani care lucra în casa Milei Kunis a fost lovit de o criză violentă de epilepsie, actriţa nu a ezitat nicio clipă: şi-a pus o prietenă să sune la 911, în timp ce ea l-a aşezat pe acesta pe o parte pentru a-l împiedica să-şi înghită limba. Luat cu Salvarea, omul şi-a revenit pe deplin.

Patrick Dempsey a ştiu exact ce să facă atunci când un adolescent s-a răsturnat de trei ori cu Mustangul şi a ajuns pe peluza casei sale în aprilie 2012. Dempsey a fugit spre maşină avariată cu o bară în mână şi un extinctor şi l-a scos pe băiat rapid, pentru ca mai apoi să sune Salvarea şi pe mama victimei. Ulterior, tânărul, care s-a ales cu o contuzie şi o rană la ochi, a mulţumit public actorului din „Anatomia lui Grey”, insistând că nu ar mai fi fost în viaţă dacă Dempsey nu ar fi intervenit atât de rapid.

Dustin Hoffman se plimba liniştit prin Hyde Park, în Londra, când a zărit un bărbat care făcea jogging că se împiedică şi cade ca fulgerat la pământ. După ce a sunat la Urgenţe, Hoffman a rămas lângă tânărul de 27 de ani şi i-a acordat primul ajutor. S-a dovedit că acesta a suferit un atac de cord, dar acum este bine şi spune că Hoffman este „noua lui celebritate favorită”.

În 2008, favoritul tututor Johnny Depp şi-a riscat viaţa pentru o grup de figuranţi aflaţi pe platourile de filmare ale peliculei „Public Enemies”. Se pare că acesta i-a apărat pe colegii săi interpunându-se între ei şi un Ford din 1933, care scăpase de sub control. Altădată, şi-a scăpat un prieten dintr-un jaf, atacând agresorul cu o sticlă spartă.


Aflat în Maui, fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, făcea o baie în ocean, când a observat un bărbat care nu mai putea să respire şi era pe punctul să se înece. Schwarzenegger nu şi-a pierdut cumpătul, l-a târât pe acesta până la o placă de surf şi a înotat cu el la ţărm.


Pentru Tom Cruise, să o facă pe eroul este un fleac, după cum se poate vedea în majoritatea filmelor sale de acţiune. Astfel, în 1996, el a salvat cinci oameni, a căror ambarcaţiune luase foc aproape de insula Capri. Şi tot în acel an, el a fost primul care a intervenit pentru victima unui accident de maşină, ducând-o pe aceasta la spital şi plătindu-i şi tratamentul.
Gabriela Groza