Eroii Disney, din nou la plimbare prin Bucuresti

Apropo.ro / 13.07.2007, 12:01
Eroii Disney, din nou la plimbare prin Bucuresti
Dupa ce weekendul trecut, eroii Disney au cantat si au dansat pe ritmurile melodiei Bare Necessities (cartea Junglei) in aplauzele a zeci de trecatori curiosi, care, impresionati de spectacol, s-au oprit sa-i fotografieze, cei cinci nazdravani se reintorc pe strazile si prin parcurile din

Dupa ce weekendul trecut, eroii Disney au cantat si au dansat pe ritmurile melodiei Bare Necessities (cartea Junglei) in aplauzele a zeci de trecatori curiosi, care, impresionati de spectacol, s-au oprit sa-i fotografieze, cei cinci nazdravani se reintorc pe strazile si prin parcurile din capitala.

Hollywood Multiplex Bucuresti Mall le ofera iubitorilor de film un nou prilej de a se intalni cu simpaticele personaje Disney. La sfarsitul acestei saptamani, Mickey Mouse, Piglet, Jack Sparrow, Pinocchio si Hercule vor transforma parcurile bucurestene in ring de dans.

Cei care nu i-au cunoscut inca pe Mickey Mouse fara frac, porcusorul Piglet cel „foarte” roz, capitanul Jack Sparrow in cizme de cauciuc, Pinocchio, care nu stie sa se incheie la sireturi, si Hercule cel pitic, vor avea ocazia, in acest sfarsit de saptamana, sa-i fotografieze si chiar sa danseze alaturi de ei.

Distractia incepe inca de vineri dupa-amiaza, in jurul orei 17:00, cand eroii Disney isi vor face aparitia in Piata Unirii, pentru ca mai pe seara, dupa 19:30, acestia sa danseze in parcul Cismigiu. Sambata, cei cinci vor reveni in Piata Unirii (17:00-19:00), iar dupa 19:30, vor putea fi admirati de cei care vor trece prin Piata Universitatii. Nazdravanii „evadati” de la Disneyland vor defila si prin parcul Tineretului, duminica, incepand cu ora 19:00.

Surprizele nu se opresc aici, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall pune in joc pentru spectatorii sai si o intalnire cu toate gazdele faimosului parc de distractii. La sfarsitul lunii august, cel mai norocos dintre ei va petrece impreuna cu intreaga familie 5 zile de vis la Disneyland Paris.

Tags: