Eros Ramazzotti a spus în Budapesta: „Bună seara, București!”

De: Gabriela Voicu / 12.05.2013, 12:05
Eros Ramazzotti a spus în Budapesta:
Eros Ramazzotti, aflat în turneu european, a "încurcat borcanele" în timpul concertului de pe 8 mai din Budapesta, salutând publicul: "Bună seara, București".

Cântărețul italian Eros Ramazzotti, aflat într-un turneu european, a „încurcat borcanele” în timpul concertului de pe 8 mai, de la arena Papp Laszlo din Budapesta, salutând publicul: „Bună seara, București”.

Sigur că cei prezenți s-au înfuriat și au comentat apoi pe rețelele de socializare și pe forumurile din Ungaria, însă nimeni nu a fost din cale afară de surprins.

Un comentator de pe YouTube, care scris despre prestația din Budapesta a artistului, a remarcat că Budapesta și București ar trebui declarate orașe gemene.

Eros Ramazzotti, Budapesta 2013

Astfel, după ce numeroși artiști care au concertat la București au crezut că sunt în Budapesta, Eros Ramazzotti, care a concertat la noi în 2010, i-a răzbunat pe români. De exemplu, trupa Metallica a gafat în fața fanilor români, după ce a confundat Capitala cu cea a Ungariei, în 2010.

În 2008, Lenny Kravitz ne lăsa amintire un show de zile mari, dar și o gafă pe măsură. Aflat pentru prima dată în România, artistul a salutat cei peste 17.000 de fani de la concertul său, adresând un mesaj pentru maghiari.

Celebra cântăreață germană, Sandra, cunoscută pentru piesele ei disco din anii `80, nu ne-a confundat cu Budapesta, ci cu Moscova, la concertul din 2009.

Whitesnake – „Is This Love?” (București, 2008)

În 2008, celebra trupă britanică Whitesnake saluta de asemenea „pe ungurește” publicul român prin vocea solistului David Coverdale.

Aceeași confuzie a comis-o și trupa britanică Morcheeba, prezentă la B’estivalul bucureștean, dar și englezii de la Kaiser Chiefs, la festivalul Sziget 2008. În 1995, solistul trupei Iron Maiden (Blaze Bayley), și-a făcut intrarea cu un „Hello Budapest”, pe scena din București.

Însă primul care a „reașezat” harta geografică a fost chiar megastarul anilor ’90, Michael Jackson, care, de la balconul Casei Poporului, ne-a adresat primul „Hello, Budapest!” din istorie.