Eros Ramazzotti s-a căsătorit în secret! Uite cât de frumoasă este soţia lui

De: Cătălina Matei / 24.06.2014, 09:54

 Eros Ramazzotti s-a căsătorit în secret! Uite cât de frumoasă este soţia lui
Cântăreţul italian Eros Ramazzotti, în vârstă de 50 de ani, s-a căsătorit cu iubita sa, modelul Marica Pellegrinelli, sâmbătă, la Palatul Regal din Milano.


Mireasa a ţinut să celebreze cariera muzicală a soţului ei şi a purtat la ceremonie o rochie inedită, creată de casa Valentino. Partea inferioară a rochiei de mireasă conţinea mai multe imprimeuri ce reprezentau portative muzicale cu notele din cântecul de dragoste preferat al celor doi parteneri de viaţă.

Casa de modă Valentino a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie a tinerei mirese, duminică, la o zi după ceremonia de nuntă. O altă fotografie, dată publicităţii tot de casa Valentino, îi prezintă pe cei doi miri, care au deja împreună o fiică în vârstă de doi ani, Raffaela Maria, în curtea Palatului Regal din Milano, după ceremonia de nuntă.

Cântăreţul Eros Ramazzotti, în vârstă de 50 de ani, a fost căsătorit cu modelul şi actriţa elveţiană Michelle Hunziker din 1998 până în 2002, cu care are o fiică, Aurora Sophie, în vârstă de şapte ani.