Eroul român de la Londra le-a oferit juraţilor ,,Chefi la cuţite” un cadou impresionant

De: Cristiana Trifu / 27.09.2017, 14:38
Eroul român de la Londra le-a oferit juraţilor ,,Chefi la cuţite” un cadou impresionant
Cea de-a şasea ediţie a jurizărilor pe nevăzute a înteţit competiţia la bancul de lucru, căci câţi mai mulţi concurenţi s-au întrecut în speranţa de a obţine un loc în viitoarele echipe ale celor trei chefi.

Cel mai surprinzător concurent al serii a fost Florin Morariu, cel ce a jucat un rol decisiv în salvarea victimelor în atentatele de la Londra. Eroul-românul, aşa cum a fost denumit de autorităţile britanice, a adăpostit în brutăria sa oameni care se aflau în pericol în momentul atacului şi a ripostat împotriva teroriştilor pornind pe urmele lor. Aseară a revenit în atenţia marilor ecrane şi a dezvăluit povestea sumbră a  unuia dintre cele mai marcante momente prin care prin care a trecut alături de locuitorii Londrei în seara de 3 iunie. Mai mult, a reuşit să îi impresioneze pe cei trei juraţi prin savoarea unui preparat simplu- pui cu ciuperci şi smântână şi le-a dăruit fiecăruia la finalul jurizării simbolul cu care a luptat în atac- un făcăleţ.

Printre restul candidaţilor la cele trei cuţite, o altă concurentă a reuşit să se evidenţieze. Tania este o fostă campioană naţională la gimnastică şi a demonstrat că la doar 16 ani stăpâneşte secrete culinare ce îl pot face până şi pe chef Scărlătescu să spună un ,,DA” hotărât în faţa unei porţii de clătite cu sos de fructe de pădure. Şi supa arăbească a lui Fareş Samir i-a convins pe cei trei juraţi că merită un loc în etapa următoare a show-ului, în ciuda faptului că nu a reuşit la bancul de lucru să pregătească preparatul în totalitate. Pe renumita bandă a misterelor şi-a făcut loc şi o farfurie al cărei cloş ascundea ,,cel mai complicat preparat al ediţiei”, din perspectiva pretenţioşilor juraţi: muşchiuleţ de vită pe pat de ciuperci şi creveţi, sub semnătura concurentului Cristian Andrei Olteanu. 

Tot aseară, frumoasa prezentatoare a emisiunii, Gina Pistol, a lucrat cot la cot cu cei mai talentaţi candidaţi pentru a-i pregăti juratului preferat o surpriză dulce. Pentru că nu a reuşit să fie prezentă la ziua de naştere a lui chef Cătălin Scărlătescu, aceasta a pregătit la bancul de lucru un tort de ciocolată delicios, pe care cei trei chefi l-au savurat la finalul zilei de jurizare- în porţii mici, pentru că lupta kilogramelor nu a luat sfârşit! Etapele jurizărilor pe nevăzute continuă şi săptămâna următoare pe Antena 1, luni şi marţi de la 20:00, când alţi concurenţi pasionaţi de bucătărie intră în experienţa gastronomică din bucătăria ,,Chefi la cuţite”.
 

Tags: